Bazylianie


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsACL has a deprecated constructor in /home/klient.dhosting.pl/bazylianie/bazylianie.pl/components/com_jcomments/classes/acl.php on line 17

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JCommentsPagination has a deprecated constructor in /home/klient.dhosting.pl/bazylianie/bazylianie.pl/components/com_jcomments/helpers/pagination.php on line 18

Коли Ісус увійшов у Капернаум, приступив до нього сотник, благаючи його словами: «Господи, слуга мій лежить дома, розслаблений і мучиться тяжко». Ісус каже до нього: «Я прийду і оздоровлю його». (Мт 8,5:7).

З євангельської розповіді знаємо як сотник запевняє Ісуса, що він недостойний, щоб учитель міг увійти під його покрівлю. Каже: «Вистачить тільки слово, а слуга виздоровіє». Сотник сподівається тільки на Ісусове слово, яке матиме оздоровчу силу і вірить, що слуга його одужає. Віра сотника не була марною бо сам Ісус Христос визнав, що нікого в Ізраїлі не знайшов з такою вірою. Каже до сотника: «Йди, хай тобі станеться за твоєю вірою!». І видужав слуга тієї ж години. (Мт 8,10:13).

Дорогий читачу чи не через свої чудеса Господь вимагає від людини віри, довіри в свою могутність?

Я думаю, що Він вимагає від самого початку своєї діяльності у людей віри. Бог вимагатиме від кожного із нас «ВІРИ» безнастанно. В особі сотника бачимо порух довіри, який не покладається на себе самого тільки на Божу могутність. Коли сильна віра, вона завжди творить чудеса, здобуває все, зокрема прощення гріхів і спасіння, для якого вона є необхідною умовою.

HEADER 

 
#4 Guest 2010-06-19 17:08
Я думаю, що той хто цілий час наслідує Бога, звіряє все своє життя з ним, він свідомий своєї віри. Таких людей дуже багато, а нам просто треба оглянутися навкруг себе і ми їх побачимо. Вони своїм прикладом проповідують Євангеліє Христа. Це ті свідомі, яких ми звикли просто не зауважувати.
 
 
#3 Guest 2010-06-18 23:38
Nu wlasne, svidomist viry...Duze cikava dumka,Otcze. Na moju dumku,my czasto ne je svidomi svojeji viry,navit inodi "zalyszajemo jiji nemov kapeliux pered dweryma prymiszczennja, do kotrogo vxodymo" i vze tam ( v prymiszczenni) stajemo nevirujuczymy,i nszi "my"-bez viry....Cikavo, jak czasto my je svidomi naszoji viry?...
 
 
#2 Guest 2010-06-17 17:00
Pysaty pro wiru faktyczno ne je prosto, ale ja poprobuju.Dumaj u szczo wira ce dar wid Boha.Wona narodzujetsia wid Słuhannia Słowa Bożoho, a ne tilki wid toho szczo my joho czujemo. Piznaty jaka je nasza wira można po tomu koho my słuhajemo, kudy my skerowujemo dar wiry, komu my dowiriajemo naszu dolu i nasze majbutnnie.Wiru my powynni czuty sercem, zberihaty u serciu i pereżywaty sercem. Św. Augustyn pysze:"Stworzył eś nas bowiem jako skierowanych ku Tobie. I niespokojne jest serce nasze, dopóki nie spocznie w Panu".Odnak my ne możemo zupynytysia na samij wiri. Krim wiry neobhidni takoż wczynki. Tak każe św, Jakub "wiara be uczynków jest martwa", a św. Jan "Tak jak ciało bez ducha jest martwe, tak też jest martwa wiara bez uczynków".Zyttj a nasze je rizne, buwaje zi smutkami i radostjami. Todi baczymo jaka je sprawdi nasza wira. Dumaju szczo tak jak napysał O.Ihor ważna je swidomist naszoj wiry.
 
 
#1 Guest 2010-06-16 01:18
Вірити не просто, а ще важче про віру написать якесь путнє слово. Прочитав текст і самому потягнуло на роздуми. Напишу про одне - свідомість віри. Мені видається, що у нашому житті, яке перенасичене різними подіями, важливо зберегти свідомість віри, віри в те, що нічого в житті не буває без Божого задуму. Прокидаєшся, збережи в умі думку про Бога. Попав у глибокі ями смутку - згадай Христа Господа, який прийняв на себе темряву, щоб її просвітити своїм Божественним світлом. Радієш успіхом - скажи дякую, Тобі Господи! Провинився перед кимось - скажи й Госпдеві: "помилуй мене, грішного!" Це й у мене назвалося свідомістю віри. Свідомістю, яка вчить уважно жити, бути просто Людиною, яка не лякається самої себе та глядить просто Неба.
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież